Ik wil dit niet ๐Ÿ˜ข

Ok zoals ik vorige keer al zei de kogel is door de kerk de beslissing is genomen we gaan starten met weer die klote chemo ok dit keer tabletten ipv via het infuus, maakt dat het beter? Geen idee het voelt niet zo het voelt alsof het slechter is. Het voelt alsof ik mijn lijf nog meer ga vergiftigen nu niet via mijn aderen maar via mijn spijsvertering. Ja ik weet dat het nodig is net als de eerste keer en ja ik weet dat het moet en ik weet dat ik eigenlijk geen keuze heb en het voelt nog steeds hetzelfde ๐Ÿ˜ฎโ€๐Ÿ’จ hoezo het is toch goddomme mijn lijf! Maar ja het is ook mijn lijf wat mij keer op keer verraad dus durf ik daar een risico mee te nemen? Nee pertinent niet ik wil nog langer mee ik wil nog mijn vader oud zien worden en verzorgen ik wil nog mijn dochter zien afstuderen en bekijken hoe ze terecht gaat komen in de wereld en graaag zie ik haar nog trouwen en kindjes krijgen en zo en zo en ik wil dat mijn zoon bereikt wat hij wil bereiken gymleraar worden ik weet dat hij het kan en in zich heeft maar ik wil het ook meemaken! Dus is dat een eerlijke keuze nee alweer nee dus morgen gezellig aan deze pillen ๐Ÿ’Š ( zie foto) ik heb begrepen een redelijk hoge dosering 4×500 mg en dat 2x daags en dan ook nog eens best stevige pillen en dat voor iemand die al moeite heeft om de pil weg te krijgen en aspirine oplost ๐Ÿ˜ณ en om het positief te houden zitten er ook nog pillen bij tegen de misselijkheid en loperamide tegen de diarree ๐Ÿ˜ฎโ€๐Ÿ’จ klinkt lekker positief pffff. Sorry voor mijn gemopper even normaal ben ik behoorlijk positief maar mijn hele lijf schreeuwt nee tegen een half jaar deze kutpillen slikken terwijl ik weet dat ik geen keuze heb en ja dat wou ik even kwijtโ€ฆsorry ๐Ÿ™ˆ

Leave a Reply

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.