Kogel door de kerk en toch weer wachten ๐Ÿฅต

C4EF65CA-1B09-4655-9EE0-B27C933AA505.jpeg

Nou maandag 6 september eindelijk gesprek gehad met de oncoloog en er was besloten om echt eerst te gaan beginnen met de chemo tabletten want opereren was te riskant en ja voor bestralingen nog te groot. Aangegeven bij de oncoloog dat we het alweer lang vonden duren ik zeg sinds ons vorige gesprek met de chirurg zou er 1 mdo overleg zijn op maandag en we dinsdag de uitslag horen inmiddels zijn er 3 mdo overleggen geweest en tja eigenlijk weten we nog niks ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ dat begreep ze wel en ik zei ook sorry ik ben al 9 maanden bezig heel erg ziek geweest nu weer aan het opknappen ik wil verder eigenlijk wil ik weer mijn leven oppakken maar ja die rotkanker heeft anders bedacht ik zeg ja maar nu weer eerst 6 maanden chemo en dan pas bestralen pfff kan dat niet tegelijk ๐Ÿง nou ja zei ze dat wordt eigenlijk nooit gedaan maar ik ga het overleggen (ja ja weer een mdo overleg) en dan hoor je het. Nou dat kon dus helaas niet en de volgende dag hoorden we van joyce dat we ook nog niet eens met de chemo tabletten konden starten want het bloed prikken van vorige week was om een eiwit te bepalen en afhankelijk daarvan kunnen ze de dosering aanpassen alleen blijkbaar duurt die uitslag een werk minimaal als we dat hadden geweten dan hadden we eerder gaan bloed prikken pfff onhandig. Vandaag is het vrijdag uitslag nog steeds niet binnen dus kan ik maandag niet starten inmiddels zijn we 3 weken verder waarin niks gebeurd en met mijn woekerende tumorcellen vind ik dat doodeng ๐Ÿ˜ณ gelukkig de artsen ook want normaal wordt er tijdens de chemo tabletten kuur geen pet scan gemaakt maar bij mij wel ๐Ÿ˜ฎโ€๐Ÿ’จ
Hopelijk is maandag de uitslag binnen en kan ik dinsdag beginnen met de chemo tabletten, dat wordt dan 14 dagen lang 2x daags die tabletten slikken en dan een week rust waarin je moet bloed prikken vanwege de bloedwaarden, zijn die goed dan begint de volgende cyclus van 14 dagen 2x per dag chemo tabletten slikken en dan weer een week rust enzovoort enzovoort. Voor ons gevoel zijn we weer hij af maar proberen nog steeds positief te blijven Hee het is nog steeds behandelbaar niet uitgezaaid mijn haar gaat dit keer niet meevallen en hopelijk vallen de bijwerkingen ook mee ๐Ÿ˜œ duimen jullie mee ๐Ÿคž

Leave a Reply

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.