Feestdagen

FCB42C81-8973-4895-A51C-F93B0C467011.jpeg

Op een gegeven moment pak je je leven weer “gewoon” op, is het gewoon? Nee natuurlijk niet want het nieuws blijft boven je hangen als het zwaard van Damocles maar je weet ook dat je door moet vooral als je het zo lang mogelijk wilt laten duren dan zeker niet bij de pakken neer zitten en hup gaan en zo positief mogelijk.
Ook als voorbeeld naar de kinderen dus alle plannen laten we ook gewoon doorgaan.
Overlegd met mijn werk en als ik mij goed voel en ik heb er zin in dan mag ik gewoon komen werken, niks moet dus 21 december ga ik weer een ochtendje werken.
Genoten! Het was zo gezellig en leuk weer even lekker bezig zijn, andere mensen om je heen en even gaat het niet over kanker over ziek zijn en over dood gaan hoewel mijn collega`s het natuurlijk wel weten maar we bespreken het niet in de winkel natuurlijk.
Ik heb 3 uurtjes gewerkt, was wel bekaf maar was wel heerlijk om te doen.
Daarna op naar de feestdagen eerst een dagje gezellig mijn vriendinnetje Lena te oppas ook dodelijk vermoeiend maar zo enorm genoten van het spookje.
Toen was het ineens al bijna kerst hahaha we moesten echt bijna op het laatste moment nog boodschappen doen en zo ouderwets huishouden van jan steen hahaha.
Eerste kerstdag kwamen alex zijn zus, zwager en nichtje gezellig en gingen we gourmetten, was genieten natuurlijk met dubbele lading maar was enorm gezellig.
Tweede kerstdag gingen we naar pap met alle kinderen en kwamen ook mijn broer en zijn vrouw (oh wat klinkt dat gek hahaha ze zijn zo lang samen al en pas sinds kort getrouwd)
Ook dat was super super gezellig, `s middags een spelletje party en co gedaan enorm gelachen en daarna lekker gegeten pap had chinese en indische rijsttafel gehaald dus echt heerlijk.
Ik geloof dat iedereen genoten heeft zowel van de gezelligheid als van het eten, voor kaylen was het op een gegeven moment een beetje te druk geworden dus die kreeg hoofdpijn moest een beetje overgeven en is bij opa even op bed gaan liggen, gelukkig knapte hij snel weer op.
Na de kerstdagen waren de kinderen nog een paar dagen bij ons en op maandag en dinsdag kwamen zelfs ook 2 vriendinnetje Fee en Pip logeren, super druk 6 kinderen maar mega gezellig!
Ik heb er altijd van gedroomd veel kinderen en nu voor even met wat geleend en bonus spul was het even realiteit. Wel enorm vermoeiend maar super gezellig, op maandag werden ze gebracht en hebben we in de buurt gewandeld en gespeeld. Maandagavond leek het hier wel een fabriek hahaha we hebben sinds kort een opblaas ligbad en dat vinden alle kinderen geweldig dus ja de meiden ook dus ook echt limieten gesteld qua tijd want anders zijn we de hele nacht bezig met het douche ritueel hahaha. Eerst mocht Pip want ja zij is de jongste, 20 minuutjes gepoedeld in het bad daarna terwijl het bad leegliep, afgespoeld onder de douche, afgedroogd en dan het bad vullen voor de volgende het leek wel lopende band werk geweldig!
De jongens en meiden van onszelf regelen het natuurlijk allemaal zelf, trouwens ze gaan in standje staking denk ik als we willen helpen hahaha.
Halverwege de douche schare ook maar vast begonnen met de eerste naar bed brengen helaas konden de pubers daardoor niet zoals ze gewoonlijk doen muziek luisteren tijdens het badderen maar ja jammer maar helaas. Tegen middernacht lag grotendeels van het spul in bed en waren wij ook bekaf hahaha. Heerlijk uitgeslapen op dinsdag en `s morgens een beetje getut, haartjes kammen op het gemakje ontbijten, alex moest gewoon werken natuurlijk die was extra vroeg begonnen. In de middag na de lunch kids in twee auto`s geladen en op naar wijk aan zee.
Daar hebben ze een hele tijd kunnen rennen en vliegen en klauteren en klimmen op de stenen naast de pier dus ik geloof dat ze wel genoten hebben, wij in ieder geval wel vooral ook van de verbaasde gezichten van mensen als je langskomt met 6 kinderen hihi.
Eind van de middag gingen de dames weer lekker terug naar mama, het was super leuk dat ze er waren maar nu ook nog even met ons eigen gezin ook wel lekker.
Woensdag moest alex ook nog gewoon werken dus ik in de ochtend uitgeslapen met de kids en wel gezellig gezamenlijk geluncht. Na de lunch ging alex weer aan het werk en ben ik even met de kinderen wat fietsen na gaan kijken want het plan was dat ik lekker met de kinderen zou gaan fietsen maar de fietsen waren echt net klaar en ja hoor stortregenen!
Uiteindelijk bleef het regenen dus maar besloten om niet te gaan fietsen maar een lekker spelletje mens erger je niet te spelen met de kinderen, alex had laat in de middag ook nog een telefonische meeting dus ik heb ze zo zoveel mogelijk stil gehouden hahaha en het was supergezellig om te doen.
Donderdag zaten onze dagen met de kinderen er al weer op, kaylen en siobhan zouden alweer terug naar hun moeder en we zouden ze dan pas in het nieuwe jaar weer zien ☹
Nades en quin bleven nog wel een dagje thuis (nou ja nades bleef sowieso thuis) want hun vader moest ook nog werken maar oudejaarsdag gaat quincent voor ruim een week naar zijn vader en wordt het heel stil in huis…

Leave a Reply

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.