Chemo tabletten

35C38935-3CE7-498A-9B32-014B677CBEBE.jpeg

Goed we zijn inmiddels bijna een week verder en er is een hoop gebeurd 😳
Ondanks alle mentale bezwaren natuurlijk dinsdag ochtend gewoon aan de chemo tabletten begonnen want ja geen keuze…
Dat ging goed ik nam ze ook keurig volgens voorschrift in en ook op tijd nou wie mij kent weet dat dat een wonder al is hahaha dinsdag overdag nergens last van ik heb mijn huishouden gedaan en ben ‘s middags met zoonlief naar de urotherapeut geweest met de scooter en dat ging allemaal prima 👍 zelfs nog een pokke eind omgereden omdat meneer zijn boekentas op school had laten staan 🤣 maar ok so far so good woensdag ook voelde me ook behoorlijk goed wel al iets minder dan dinsdag maar nog steeds gewoon het huishouden gedaan en op de fiets boodschappen enz enz.
Het begon in de nacht van woensdag op donderdag eerst werd ik heel gek vroeg wakker om te plassen 🤷‍♀️dat was ook al een hele tijd niet gebeurd maar ok plassen en weer naar bed. Ik leek ook wel wat benauwd maar dat kon een reactie zijn op de chemo dat had ik de eerste keer ook. Na twee uurtjes wakker van de maagpijn en misselijk en zweten echt beroerd dus naar beneden gegaan water met aspirine ingenomen en na een uurtje leek het iets te zakken. Om 6 uur weer wakker idee te moeten overgeven maar er kwam niks toch weer weggesoesd en zo tot 8 uur. Alex was ook wakker en ging naar beneden zoonlief vrij van school dus sliep nog en dochterlief al naar school. Rond half 10 wilde alex mij wat eten geven want ja ik moest toch weer die chemo innemen nou dat duurde niet lang of de Brinta lag er alweer uit waarschijnlijk met chemo tabletten 🤦‍♀️ alex heeft daarna het ziekenhuis gebeld zo van dit gaat niet lukken dus we zouden terug gebeld worden, ik heb ondertussen geslapen tot half 12 en daarna een kopje thee genomen ik durfde niks te eten. Rond 1 uur belde het ziekenhuis terug en kreeg ik sterkere maagbeschermer en ik mocht de antimisselijkheid pillen innemen 3x per dag dus ok dat gedaan en ik knapte iets op donderdag middag. Donderdagavond wel weer heel erg maagpijn gehad maar tja in het ziekenhuis zeiden ze even aankijken want ja de maagbeschermer moet wel kunnen gaan werken. Nou donderdag overdag veel geslapen nacht van donderdag op vrijdag veel geslapen maar ook weer ‘s morgens wakker met maagpijn en mega hoofdpijn. Plus dat ik merkte dat ik vrijdag in de loop van de dag steeds duizeliger werd troebelig zicht ik kon niks meer scherp zien vrijdagavond kon ik niet meer lezen niet meer tv kijken niks 😩 en de hele dag maagpijn gehad tussen de pillen in nou niet vol te houden en toen kreeg ik vrijdagavond tadadadaaa schijterij 😱 nou toen was ik wel klaar.
Vrijdag overdag ook weer veel geslapen vrijdagavond was papa hier dus dat was wel even een gezellige afleiding maar zaterdag begon het meteen weer opnieuw maagpijn hoofdpijn spugen diarree wazig zien nou ik zeg ‘s middags tegen alex ik ga dit niet doen ik ben er klaar mee sorry maar zo ga ik nog liever dood dan 6 maanden als een kasplant in bed te gaan liggen dus ik ben gestopt met alle pillen zowel de chemo tabletten als de pillen tegen de misselijkheid. Zaterdagavond geslapen als een blok al veel minder misselijk en zondag bijna nergens meer last van. Ik heb vandaag de hele dag niks ingenomen en voel me al veel beter nee nog lang niet wat het was hoor want ik zie nog steeds niet 100% en heb hartkloppingen ik ben nog steeds snel benauwd maar dat komt denk ik omdat mijn ijzer meteen is omlaaggestort omdat ik zo ziek werd. Morgen gaan we het ziekenhuis bellen en kijken wat zij te zeggen hebben…het zal mij benieuwen maar deze bende slik ik niet meer 🙏

Leave a Reply

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.