Vat vol tegenstrijdige gevoelens 1

Ok de meeste dagen ben ik positief ben ik vrolijk doe ik gek oftewel ben ik mezelf maar op sommige dagen kost het mij moeite en dat ben ik zo niet.
Het missen van een borst heeft toch behoorlijk wat impact ik dacht er inmiddels wel een beetje aan gewend te zijn en het is ook echt best heel mooi gedaan maar toch vaak op onbewuste momenten blijft het confronterend. Niet meer zo als ik het echt naakt zie onder de douche of zo meer met onverwachte dingen. Ik had hiervoor natuurlijk gewoon een decolleté en daar was ik best trots op dus bezit een behoorlijk aantal shirt met zichtbaar decolleté maar ja nu zit er toch aan 1 kant niks en ja een halve decolleté is eigenlijk ook niks, ik heb wel een bh met opvulling maar dat benadrukt het bijna alleen maar want door de opvulling wat tenslotte gewoon watten is en mijn huid zit dus ruimte. Een ander zal het misschien niet eens zien hoewel ik dat ook betwijfel maar ikzelf zeker wel elke keer als ik naar beneden kijk. Ik vind dat ook in het openbaar nog lastig aan de ene kant denk ik fuck it ze kijken maar ik ben ik en ik probeer kanker te overleven maar toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan.
Ook onderling tussen mij en alex merk ik het, het voelt voor allebei onwennig raar en we weten denk ik beiden nog niet Zo goed wat we ermee aanmoeten. Het feit dat het heel gebied ook nog gevoelig is helpt ook niet in de intimiteit als een knuffel al pijn doet 😬 maar we houden teveel rekening denk ik met elkaars gevoel willen elkaar niet confronteren maar ook niet afwijzen of iets dus ja best lastig 😥 ook vervelend dat we in het zmc hebben aangegeven dat in ieder geval ik daar wel psychisch hulp bij wil maar nog altijd niks gehoord heb en de operatie is nu ruim 2 weken geleden. Morgen (23 Augustus) de bruiloft van mijn broertje natuurlijk mega gaaf eindelijk gaat mijn kleine broertje trouwen maar voor mij een moeilijk moment sowieso al omdat ik dan mama ongelooflijk mis, ik ben wel heel blij dat ik hierbij kan zijn maar het is voor het eerst een sociale happening zeg maar buiten mijn eigen gezin om andere mensen hebben we nog niet gezien of mee afgesproken ook door de vakantie en al dit rotte nieuws dus ik vind het ook wel spannend (vandaar ook wakker nu om kwart voor 3 🤣) maar het zal vast een geweldige dag worden en ik ga genieten en herinneringen maken❤️

One comment on “Vat vol tegenstrijdige gevoelens

  1. Reply Marjan Aug 28,2021 22:02

    Meissie meissie meissie. je hebt wat door te maken he. Heel veel stekte. Dikke knuffel

Leave a Reply

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.