Vooruitlopend op uitslagen en beslissingen

Ok ik heb even niet veel aan mijn blog gedaan ook omdat ik momenteel behoorlijk goed slaap door 2 redenen ik heb bewust alles op een zijspoor gezet in mijn gedachten ik ben nl even klaar! Klaar met ziek zijn klaar met medicatie klaar met behandelingen klaar met ziekenhuizen en klaar met die rotziekte kanker!!! Ik heb sinds Limburg besloten het is goed ik kan het aan wij kunnen het aan kom maar op het is klaar. Ik wil weer leven, dingen doen, naar mijn werk gaan en genieten van alles om me heen! Daardoor lijk ik beter te slapen.
Ik zal even in vogelvlucht alles doornemen echt zelfs mijn oncologisch verpleegkundige zei het kan bij jou ook echt niet normaal 🤣 ok de uitslag viel relatief mee er zit nog een actieve tumor in mijn lijf, ergens in de buurt van mijn sleutelbeen maar verder zijn er geen uitzaaiingen (tot nu toe) dus dat is redelijk positief. De opties volgens de chirurg waren opereren maar zij gaf al heel gauw aan dat dit eigenlijk geen optie zit ivm dr plaatsing van de tumor want dan zou er nogal wat bijkomende schade zijn, andere mogelijkheid was bestralingen en dan op de plek van de tumor extra intensief bestralen maar ja daarmee kun je ook omliggend weefsel kapot maken andere optie was nog chemo tabletten om daarmee hopelijk de tumor kleiner te maken en dan daarna bestralen waardoor de bestralingen niet zo heftig hoeven. Maar dan was er wel een dingetje ik moest even bloed prikken want sommige mensen hebben iets in hun dna waardoor de chemo tabletten niet aanslaan en hee with my luck… dus van de week gaan bloed prikken. Verder vorige week twee keer gebeld door het ziekenhuis eerst dat er tijdens het mdo overleg toch voornamelijk getwijfeld werd tussen opereren en bestralingen maar dat ook naar buiten kwam dat de bestalingsarts eigenlijk zo’n relatief grote tumor niet zomaar durft weg te bestralen vanwege de schade dus toch maar beginnen met chemo tabletten. Nu echt pfff en ik dacht op een gegeven moment hallo heb ik nog iets in te brengen 🤷‍♀️ ik wil weer gewoon leven en aan het werk dus ik wil eigenlijk de oplossing die de minste tijd kost maar het meest bereikt en ook alex wil dat hoewel hij vooral wil dat het iets bereikt. Nou ja morgen (maandag 6 september)hebben we een gesprek met de oncoloog daar maar eens afwachten wat zij ervan vind en ook duidelijk aangeven wat wij willen 💪
Trouwens tweede reden voor beter slapen en dus geen nachtelijke blogs meer is…oordopjes 🤣 echt het is hier vaak rumoerig in de straat zoonlief kan heel rumoerig zijn in zijn slaap, als allebei de jongens er zijn is het nog erger hihi en slapen met alex is als het delen van een bed met een grizzlybeer 🐻 superlief en knuffelig en heerlijk warm maar niet altijd zachtjes 🙈😜 en sinds ik deze oordopjes heb hoor ik het minder en slaap lekker 😴

Leave a Reply

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.