Laatste week voor chemo

8A53A885-F2FE-48FD-B4DA-4FA3FBB65A39.jpeg

Nou rust zit niet echt in mijn aard hahaha dus laatste week voor de chemo hadden we nog 1 kamer die we zouden gaan opknappen voor mijn bonusdochter zodat zij ook lekker een plekje voor zichzelf zou hebben. Maar ja toen de jongens daar nog lagen was het een Ajax kamer dus veel rood en wit met posters vlaggen etc en 1 witte muur was best beschadigd door het stapelbed. Dus begonnen met de muren alle muren waren wit en ik dacht om ze nou weer zo strak wit te doen… saai dus ik had wat donkerblauwe verf van zolder over en door het Witsel gekwakt 🤣 werd een hele mooie kleur dus daar twee muren mee gedaan en twee muren bleven wit. De balken, latjes en raamkozijn werden turquoise dus een hele mooie combinatie. Samen met dochterlief ging het ook lekker vlot allemaal en met een paar dagen was alles klaar. Dus vrijdag die kamer heringericht samen met alex nog wat kastjes neergezet en er moeten nog wat kleine puntjes op de i.
Zaterdag wel ook bij haar tv neergezet Ajax lamp naar zolder verbannen en bij haar op de kamer een mooie plafonniere ophehangen, ze is even komen kijken en ik geloof dat ze het mooi vond hihi
Hiermee zijn de projecten klaar, hebben de kinderen de kamers ruimte en privacy die ze wilden dus we zijn helemaal blij.
Alex en ik zijn gaan genieten van nog even een weekendje tijd samen want ook mijn beide kinderen waren een weekendje weg met papa en opa en oma weg.
Zo gaan we op naar de strijd met de chemo tabletten tegen het laatste stukje tumor en hopen dat het deze keer beter gaat 💪

Leave a Reply

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.