Woensdag voor de operatie 1

2A69C461-0C16-4D18-B3AD-10FE4C66FC5E.jpeg

Ondanks het fietsen maar vrees vooral vanwege de spanning weinig geslapen tot een uur of 4. Wel uitgeslapen tot 10 uur dus dat was wel aardig, zelfs alle kindjes lagen nog in bed 😦 aantal gaven aan het spannend te vinden vandaag en dan vooral morgen tja logisch ik ook hihi.
We moesten om 13 uur in het zmc zijn voor het nucleaire onderzoek, hierbij kreeg ik 4 spuitjes in mijn rechterborst met nucleair spul zodat die de natuurlijke afvloeiing zou gaan volgen naar de eerste lymfeklieren knoop die hij tegenkomt wat in principe de poortwachter/schildwacht klier moet zijn en als alles klopt dan zit daar de tumor die gemarkeerd is. Na de spuitjes die best wel meevielen qua pijn werden er alvast foto’s gemaakt met een apparaat met gamma straling waarmee ze dus hele duidelijke foto’s van de klier kunnen maken. Daarna mochten we gaan met de instructie om elke 15 minuten de borst te masseren 🙈 geloof me dat is best gek in de auto naar huis of in de woonkamer met een aantal pubers in huis 🤣. Maar ok zo goed als kon gedaan helaas leverde dat behoorlijk pijn op omdat de borst behoorlijk gevoelig is sinds het woekeren van de tumor. Half 4 moesten we weer in het zmc zijn om te kijken of het nucleaire spul al de klier gevonden had dus weer tieten bloot en op de foto best apart hahaha. Helaas konden ze nog niks vinden dus we moesten langer blijven en er werden ook nog 3D foto’s gemaakt en zelfs een ct scan. Alex mocht de hele tijd bij mij blijven behalve bij de ct maar dat is logisch maar ik ben zo blij met zo’n ontzettend steun aan mijn zij ❤️ ook mijn gezin hoor mega trots want het liep dus uit in het zmc dus oudste dochter ging boodschappen doen, jongste dochter ging met oudste zoon de was doen en de jongste zoon de vaatwasser dus geweldig trots op mijn kinderen 🥰 nou liepen ze wel tegen een probleem aan (tuurlijk in mijn huishouden kan nooit iets normaals 🤪) we hadden al eerder wat kuren met de stekkerdoos in de badkamer en nu bleef de stroom eraf gaan dus toen wij thuis waren gekeken gewoon bijna brand gehad in die stekkerdoos 😱 dus alsof we niks aan ons hoofd hebben wassen via verlengsnoer naar de hal en zsm de woningbouw bellen voor een oplossing…tuurlijk kan er ook nog wel bij hahaha. Daarna snel soep in elkaar geflanst met stokbrood en snel gaan eten want oudste dochter zou lekker met de meiden naar de bioscoop en dat had ze zowel verdiend als ook hard nodig na het vele werken de laatste tijd en alle spanning om mij heen. Wij hebben lekker een relaxed avondje gehad gezellig paps op de koffie en heel veel superlieve appjes van mensen om sterkte te wensen dat doet enorm goed 🥰 helaas zit ik nu wel om 3.30 uur beneden ik kan natuurlijk niet slapen 🤦‍♀️🤷‍♀️ nouja morgen tijdens de narcose tijd om te slapen en dan vrolijk wakker te worden hihi voor nu fijne nacht en ik hou jullie op de hoogte na de operatie 😘

One comment on “Woensdag voor de operatie

  1. Reply Marjan Aug 7,2021 07:14

    Jeetje meid, ik realiseer mij dat je dus al geopereerd bent .
    Ik had eindelijk weer de tijd om je verhaaltjes te lezen.
    Ik hoop dat het allemaal goed gegaan is.
    Veel sterkte met het herstel

Leave a Reply

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.